#


8 نکته برای تقویت پیوند زناشویی

6 دسامبر 2017 بدون نظر 1679 بازدید

8 نکته برای تقویت پیوند زناشویی

8 نکته برای تقویت پیوند زناشویی

(1) اعتماد متقابل:

داشتن اعتماد متقابل، صداقت و تعهد به طرف مقابل برای داشتن یک زندگی خوب و شاد مطلقا ضروری است. هر دو طرف باید در مورد مسائل مربوط به پول، احساسات جنسى و واکنش هاى مربوط به سوء تفاهم و ناراحتی ها واکنش دو جانبه داشته باشند. آنها باید همه شادی ها، غم و اندوه ها و مشکلات خود را با هم به اشتراک بگذارند تا به درک و تنظیم بهتر کمک کنند.

(2)  افزایش کیفیت روابط عاطفی و احساسی:

هر دو طرف باید ویژگی هایی نظیر نجابت در عشق، وفاداری، همدردی، و صبر، همکاری با هم در صورت بروز مشکلات داشته باشند. علاوه بر این، برای رسیدن به هماهنگی در ازدواج، بهتر است دوره های جسمی و ذهنی لازم را بگذرانید.

3)) ذهنیت:

نگرش های مشترک، علاقه ها، نیازها و داشتن ارزش های مشترک بین زوجین راه های بسیاری را برای کمک به درک یکدیگر و ایجاد صلح و هماهنگی در روابط زناشویی به وجود می آورند.

پیوند زناشویی

(4)  ایجاد ارتباطات صمیمی:

برقراری ارتباط صمیمی و دوستانه بین زن و شوهر موجب تقویت روابط زناشویی و ایجاد روحیه بهتر آنها می شود. اختلاف و منازعات بیش از حد می تواند ارتباطات صمیمی متقابل زوج ها را تا حد زیادی تضعیف کند. هر اختلاف و نزاع باید با روشی مناسب حل شود و برای سوق به سمت شادی و خوشحالی جدید از درک و محبت بیشتر مورد استفاده قرار گیرد. شوهر نباید همسرش را در حضور دیگران مأیوس کند. هر یک از طرفین باید مراقب باشند که احترام، حسن نیت به هم و حسن نیت نسبت به دیگران برای ایجاد بهشتی از شادی در خانه باشند.

باید پذیرفت که تمامی برنامه ها و همکاری ها و فعالیت های دیگر در همه مسائل باشد و برای اطمینان از خوشبختی در خانه تنظیم شوند. برای هماهنگی در ازدواج باید کیفیت سازگاری را به طور عمدی برنامه ریزی کرده  و توسط هر یک از طرفین انجام پذیرد. برای رسیدن به هماهنگی در رابطه زناشویی، همیشه باید فضای ارتباطات صمیمی و ارتباطات آزاد بین زن و شوهر وجود داشته باشد.

(5) نگرش متعهد بودن به شریک زندگی:

هیچ یک از طرفین نباید نگرش غالب داشته باشند، بلکه باید درک و همبستگی بین زوجین برقرار شود. ازدواج یک موفقیت بزرگ است، احترام متقابل، عشق و فهم وجود دارد و در هر مرحله نیاز مداوم به روحیه دادن و گرفتن از یکدیگر، درک و سازش است. نباید به راحتی از همدیگر خشمگین شوند و نباید پیچیدگی های بی مورد را در رابطه شان ایجاد کنند.

نباید به هیچ وجه حس حسادت بین زوجین وجود داشته باشد حتی اگر یکی از آن ها واجد شرایط باشد. احترام متقابل و صلاحیت برای اطمینان از صلح و هماهنگی وجود دارد. هنگامی که زن و شوهر با عشق، مهربانی، اعتماد و احترام به یکدیگر نگاه می کنند، می توانند یک دنیای کوچک جذاب برای خود ایجاد کنند که در آن، آنها می توانند شادی مادام العمر داشته باشند.

همانطور که می دانید مردان از بسیاری جهات با زنان متفاوتند که از لحاظ ذهنی و عاطفی درک شده اند، درک تفاوتهای جسمی، احساسی و ذهنی به توافق بیشتر و هماهنگی در ازدواج منجر خواهد شد. قبل و بعد از ازدواج، هر یک از طرفین هم مرد و هم زن باید تلاش کنند تا خصوصیات شخصیتی یکدیگر را آگاهی داشته باشند.

به طوری که تنظیم و حفظ درک سالم بین زن و شوهر آسان می شود . هر دو طرف باید درگیری های خود را با روشی بالغ و منطقی در کنار احساس عشق و درک روابط خود حل کنند. بنابراین فهمیدن تنها زمانی اتفاق خواهد افتاد که زوج ها بتوانند مشکلات خود را شناسایی کنند و به خود ایمان کامل داشته باشند. درک از حساسیت نیز پایه و اساس یک ازدواج موفق است.

پیوند زناشویی

گاندیجی به درستی خاطر نشان کرد که ازدواج مشارکت است و نه یک آرایش سلسله مراتبی. در اینجا گفته او به معنای این است که ازدواج داشتن یک رابطه برابر است. برای نتیجه گیری، ازدواج مانند یک حساب بانکی است، هرچقدر که در مرحله اول، سرمایه گذاری کنید (از لحاظ تعدیل، کار سخت و غیره)، در مرحله دوم، کمتر می توانید دچار مشکل شوید.

این یک سرمایه گذاری برای یک عمر و یک دارایی ارزشمند است که باید با مراقبت های زیادی انجام شود. دستیابی به هماهنگی و درک، یک فرایند دو طرفه است، نه تنها باید از طرف مقبلتان انتظار داشته باشید که رفتار خوب داشته باشد، بلکه باید خودتان نیز به خوبی رفتار کنید تا زندگی زناشویی موفقیت آمیز داشته باشید.

(6) تنظیم نیاز های جنسی:

نیاز های جنسی نیز به اندازه ای اهمیت دارد که مهمترین تنظیم در زندگی ازدواج به شمار می رود. از طریق رابطه جنسی صمیمیت بیشتری بین زوجین به دست می آید. بنابراین نیاز های جنسی به عنوان یکی از مهمترین شکل ارتباطات بین مرد و زن به شمار می رود که از طریق آنها عشق، محبت و توجه به یکدیگر را بیان می کنند. الگوی تنظیم جنسیت میان همسران شاخص مهمی از هماهنگی زناشویی است و فقدان تعدیل در رابطه جنسی بین شوهر و زن، نشان دهنده عدم صلاحیت در ازدواج است.

ناسازگاری در زندگی جنسی افراد متاهل ممکن است ناشی از عدم بلوغ عاطفی و نادیده گرفتن همسران در مورد فیزیولوژی و غرایز جنسی او و یا اختلالات عصبی همسر باشد. نگرش افراد نسبت به جنسیت تحت تأثیر شیوه ای است که با آن در دوران کودکی و نوجوانی اطلاعات جنسی دریافت می کنند. هنگامی که نگرش های نامطلوب شکل می گیرد، به طور کامل آنها را نابود می کند. میل جنسی در مردان بیشتر از زنان است و این تغییرات بر تنظیمات جنسی تاثیر می گذارد.

یک رابطه جنسی زمانی خوب است که در آن هر دو احساس آزادی، آرامش و رضایت داشته باشند. یکی از راههای دستیابی به هماهنگی جنسی این است که از سلامت جنسی اطمینان حاصل شود. یکی از چیزهایی که مشخص است اینست که هر فرد توانایی کنترل زندگی جنسی خود را دارد و با توجه به خواسته های خود می تواند نیاز های جنسی اش را تنظیم کند.

(7) تنظیم مخارج زندگی با درآمد :

کلید موفقیت در زندگی ازدواج عمدتا با تنظیم امورات مالی خانواده است. اکثر طلاق ها تنها به دلیل عوامل اقتصادی یا درآمد کم خانواده ها ایجاد می شود. پس از ازدواج، زن و شوهر خیلی سریع باید با دقت برنامه ریزی می کنند تا هزینه های بی مورد را حذف کنند. بودجه بندی کمک می کند تا زن و شوهر عاقلانه پول های پس انداز شده را خرج کنند. بنابراین هر دو باید عادت خرج هایی که ضروری نیست را نادیده بگیرند و باید بیشتر بر هزینه های لازم تاکید کنند تا بتوانند در آینده نیز زندگی راحتی داشته باشند.

پیوند زناشویی

زن نیز می تواند اوقات فراغت خود را با انجام فعالیت های اقتصادی برای تکمیل درآمد خانواده کار کند.

او می تواند کا رهایی را که در حد توانش است و توانایی انجام آن را دارد را برای افزایش درآمد خانواده بپذیرد؛ همچنین شوهر نیز باید در کار های درسی فرزندان کمک کند و برای کمک به همسر خود نیز در فعالیت های خانگی به منظور کاهش استرس و فشار او کار هایی را انجام دهد.

چنین زن و شوهری که پا به پای هم کار می کنند تا بتوانند خانواده را از دچار شدن به شرایط سخت مالی دور نگه دارند می توانند در کنار هم احساس خوشبختی کنند. جدا از این یک زن خانه دار می تواند با تنظیم مخارج خانواده با درآمد خانواده و پس انداز کردن قسمتی از درآمد از به وجود آمدن مشکلات مالی پیشگیری کند.

(8) تنظیم قوانین:

زوج های جوان بلافاصله بعد از شروع زندگی مشترک باید برای تعدیل روابط خود قوانینی را وضع کنند که هر کدام از طرفین با اجرای قوانین وضع شده به درک متقابل و نیز صمیمیت متقابل برسند. داشتن یک رابطه جنسی شیرین نیز به شادی در زندگی کمک می کند. بنابراین برای موفقیت در ازدواج سازگاری زوجین در قوانین وضع شده لازم و ضروری است. همچنین برقراری قوانین وضع شده در زندگی موجب حمایت عاطفی و اجتماعی طرفین می شود، در حالی که درگیری و نزاع بین زوج ها بر سر اینکه هر کدام نمی خواهد به قوانین وضع شده پایبند باشد تنها باعث فشار هایی است که اغلب پیوند زناشویی را از بین می برد.

برچسب ها
به اشتراک بگذارید


دیدگاه کاربران

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.