#


240هزار تومانی شدن دفترچه رایگان بیمه سلامت ایرانیان

22 نوامبر 2017 يك نظر 3183 بازدید

240هزار تومانی شدن دفترچه رایگان بیمه سلامت ایرانیان

۲۴۰هزار تومانی شدن دفترچه رایگان بیمه سلامت ایرانیان

به گزارش ازمن بپرس، سخنگوی وزارت بهداشت، ایرج حریرچی، در پنجاه و چهارمین نشست خبری اظهار داشت: طبق قانون مجلس و مصوبه دولت، آزمون وسع مالی برای دریافت دفترچه بیمه سلامت ایرانیان گذاشته شده است.

ایرج حریرچی تصریح کرد: به همین دلیل اگر کسی بتواند که هزنه ی دفترچه بیمه سلامت ایرانیان را بپردازد باید بر اساس قانونی که تصویب شده است هفت درصد از حقوقش را برای گرفتن دفترچه بیمه سلامت ایرانیان پرداخت کند.

مدیر کل وزارت بهداشت عنوان کرد: طبق این قانون کسانی که در آزمون وسع مالی برای دریافت دفترچه رایگان بیمه سلامت ایرانیان مقبول نشوند باید برای هر ماه ۲۰هزار تومان بپردازند که در مجموع در طول سال تقریبا ۲۴۰تا ۲۴۵هزار تومان می شود.

حریرچی ادامه داد: برای دریافت دفترچه های بیمه کارکنان، بهزیستی، بنیاد شهید، روستایی ، کمیته امداد و… هیچ تغییری رخ نداده است.

مدیر کل وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: هیچ تغییری در دریافت خودپرداخت های بیمارستان ها نکرده است و بیماران طبق معمول در طرح تحول سلامت پرداختی و یارانه درمانی را خواهند گرفت.

سخنگوی وزارت بهداشت در مورد عملکر رسانه ها بعد از وقوع زلزله و آثار روانی اخبار حوادث گفته است: در زمان های بحران، مردم نیاز به یک منبع معتبری برای دریافت اخبار دارند. در این شرایط رسانه ها باید تقارب داشته باشند و همچنین علاوه بر اطلاع رسانی باید نیازهای روانی و اجتماعی مردم چه افرادی که دچار حادثه شدند و چه کسانی که حادثه را پیگیری می کنند بر طرف کند.

وی افزود: امروزه اطلاع رسانی از طریق شبکه های اجتماعی بسیار سریع صورت می گیرد و به همین دلیل مخاطبان دیگر برای اطلاع از خبرها دیگر به منابع معتبر و رسانه های موثقی مراجعه نمی کنند، در این شرایط مردم انتظاری ندارند که خبر خوشی را بشنوند و ولی برای دادن خبر های تلخ هم باید راه حل هایی را در نظر بگیرند که تقریبا امیدوار کننده باشد.

حریرچی ادامه داد: حساسیت در منتشر کردن خبرها و مخصوصا تصاویر حوادث یکی از پروتکل هایی است که زمان های بحران و حوادث رسانه ها باید آن را رعایت کنند، چون تاثیری که فضای مجازی دارد از اهمیت بالایی برخوردار می باشد و آسیب هایی که همراهش است باید توجه زیادی به اثراتی که بر روی افراد می گذارد شود.

وی اظهار داشت: علاوه بر آن برای منتشر کردن خبر ها از کارشناسان سلامت روان استفاده کنند و به پوشش احساسی خبر نپردازند. کاری که در فضای مجازی در زمان پوشش بحران روزنامه نگاران و یا مردم عادی انجام می دهند باعث می شود که فضا هیستریک شود. چون فکر می کنند که در این شرایط باید به صورت متعدد عکس های زیادی را انتشار دهند و روزنامه نگاران باید سعی کنند که در این شرایط جو را آرام کنند.

برچسب ها
به اشتراک بگذارید


دیدگاه کاربران

پاسخی بگذارید

ارسال دیدگاه جدید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *