#


دکوراسیون شرکت و محل کار

25 می 2017 بدون نظر 817 بازدید

دکوراسیون شرکت و محل کار

دکوراسیون شرکت و محل کار

حتما شما هم متوجه شده اید که در حال حاضر شرایط زندگی تک تک ما به گونه ای شده که مدت زمان زیادی از روز خود را در محیط کار خود سپری می کنیم.و بودن در فضای کاری مطمئن ،تمیز و پر از آرامش آرزوی همه ماست.و قطعا از مهمترین عواملی که به رضایت کارمندان به صورت خودآگاه و ناخودآگاه منجر میشود، فعالیت در یک محیط کاری زیبا و با دکوراسیونی شیک و آرامش بخش است.

مخاطب محوری:

مخاطبان یا مشتریانی که به محل کار شما وارد می شوند، منبع درآمد شما بوده و به طور قطع جلب رضایت آنان مهمترین هدف شما است، با توجه به تاثیر انکار ناپذیر اولین برخورد، باید دکوراسیون محیط کاری به گونه ای باشد که بتواند در همان بدو ورود تاثیر خود را بگذارد و توجه مخاطب شما را جلب کند و حس امنیت و اعتماد را در وی پدید آورد.

دیوارها و سقف محیط کاری با توجه به مساحتی که اشغال می کنند قطعا مهمترین و اثرگذارترین بخش دکوراسیون اداره شما هستند. مهمترین نکته که باید در این میان به آن توجه داشت، عایق صوتی و حرارتی بودن این دیوارها و سقف ها است. زیرا داشتن کارمندانی متمرکز از اولین ارکان افزایش کارایی آنان و افزایش سرعت و راندان کاری است و پس از آن جلوگیری از اتلاف انرژی از عوامل کلیدی دیگری است که امروزه در تمامی سازمان ها بدان توجه می شود و در بلندمدت تاثیر آن بر کاهش هزینه ها بسیار ملموس است.

تقسیم فضای کار:

حالا نوبت تقسیم مناسب فضای درون محیط کاراست.و پارتیشن های جدید بهترین و ساده ترین ابزار این تقسیم بندی ها هستند، مزیت این پارتیشن ها در آن است که مانع عبور نور نمی شوند و ضمن اینکه عایق صدا میان بخش های مختلف هستند، احساس بستگی و محصور شدن را در افراد پدید نمی آورند.پارتیشن‌ها برای جداسازی موقت در فضاهای اداری استفاده می‌شوند و به زیبایی فضای داخلی ساختمان کمک زیادی می‌کنند. پارتیشن اداری به علت تنوع در طرح، ارتفاع، نوع کاربری، ترکیب‌بندی رنگ، متریال و ملزومات و قیمت پارتیشن اداری آن می‌تواند مکمل مناسبی در طراحی دکوراسیون فضاهای اداری باشد.

پارتیشن اداری به دو دسته تقسیم می شوند:پارتیشن های تک جداره و پارتیشن های دو جداره

پارتیشن های تک جداره:

پارتیشن‌های تک جداره دارای ستون‌های متعددی هستند که قرار گرفتن آن‌ها بر روی زمین را راحت تر می‌کند.پارتیشن تک جداره از پروفیل‌های 4*4 تهیه می‌شود که در آن، یک لایه تمام آلومینیوم با روکش آنادایز شده استفاده می‌شود. این کار باعث افزایش استحکام پارتیشن می‌شود.این نوع پارتیشن جداکننده ای سبکتر و مقرون به صرفه تری از انواع دیگر جداکننده ها است و جهت ایجاد فضا های خصوصی و نیمه خصوصی کاملا مناسب می باشد.

پارتیشن های دو جداره:

در پارتیشن‌های دوجداره قابلیت ساخت قاب‌های یک‌تکه و بزرگ وجود دارد.بدنه پارتیشن به‌اندازه کافی مقاومت و استحکام دارد و می‌تواند بدون نیاز به ستون بر روی زمین قرار بگیرد.برای ساخت پارتیشن‌های دوجداره از پروفیل‌های 10*10 استفاده می‌شود. همچنین برای افزایش استحکام آن‌ها، یک‌لایه تمام آلومینیوم با روکش آنادایز شده یک تکه، درون پارتیشن قرار می‌گیرد. در پارتیشن دو جداره می توان از پرده کرکره با مکانیزم سایه روشن (ولومی) استفاده نمود، به طوری که امکان عبور نور در مواقع دلخواه را فراهم نموده و به آن زیبایی می بخشد.

فضا در طراحی پارتیشن اداری:

در طراحی پارتیشن اداری می توان معابر را در هم ادغام کرده و پرتی فضا را به حداقل رساند ، به همین منظور در برخی موارد میتوان از استفاده از درب پرهیز کرد. چرا که بسیاری از فضاهای اداری نیاز به درب نداشته و در طول مدت از آن هیچ استفاده ای نمی شود.و دقیقا در اینجاست که اهمیت بالای نیازسنجی دقیق در پروژه های دکوراسیون اداری نمایان می شود.ضمنا پارتیشن های اداری از نظر مواد تشکیل دهنده ممکن است از جنس شیشه؛ام دی اف؛آلومینیوم؛ و یا ترکیب شیشه و ام دی اف باشند.

مزایای استفاده از پارتیشن های اداری:

1.نصب سریع پارتیشن اداری عدم اتلاف وقت کارپرسنل و سازمان می شود

2.زیبایی و دکوراتیو بودن پارتیشن ادرای

3.تنوع رنگ و طرح قابلیت حمل و نقل و جابه جایی آسان

4.اندازه دلخواه برای پارتیشن اداری

5.امکان مونتاژ و دمونتاژ سریع و اسان

برچسب ها
به اشتراک بگذارید


دیدگاه کاربران

پاسخی بگذارید

ارسال دیدگاه جدید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *